Advanced DNS Security

Blijf phishing, malware en kwaadaardige software een stap voor

Met Advanced DNS Security biedt Belnet onderzoeks- en onderwijsinstellingen en overheidsorganisaties een diepgaande bescherming om hun DNS-verbindingen beter te beveiligen.

Heeft u al een oplossing voor DNS-filtering, maar wilt u uw cyberbeveiliging nog een trapje hoger schakelen? Wilt u een complete monitoring van uw trafiek, gedetecteerde bedreigingen en DNS-queries tegen een interessante prijs?

Met Advanced DNS Security voegt u een extra beschermlaag toe. Deze dienst biedt namelijk een proactieve, automatische en doeltreffende bescherming tegen de nieuwste malware en phishingaanvallen. Door de reputatie van elk domein te controleren, worden proactief nieuwe bedreigingen geblokkeerd die uw huidige antivirussoftware, firewall en proxies nog niet kennen.

Complete monitoring

Naast automatische en proactieve detectie beschikt Advanced DNS Security over een gedetailleerd dashboard om de performantie in het oog te houden: alle DNS-queries en geblokkeerde bedreigingen worden van nabij opgevolgd. Het dashboard kan volledig worden aangepast met rapporten en alerts op maat van uw organisatie.

Voordelen

Proactief blokkeren

Detecteer en blokkeer nieuwe bedreigingen die uw huidige antivirussoftware nog niet kent.

24/7 automatische waarschuwingen

Monitor al uw DNS-verbindingen automatisch, de klok rond. U krijgt onmiddellijk een waarschuwing wanneer een bedreiging wordt gedetecteerd.

Snel inzetbaar

Voor de installatie van Advanced DNS Security is geen aanpassing van uw infrastructuur nodig. De dienst wordt in minder dan 60 minuten uitgerold en werkt onmiddellijk.

Dashboard op maat

Maak gebruik van het overzichtelijke dashboard van alle DNS-queries en geblokkeerde bedreigingen. Het dashboard kan volledig worden aangepast met rapporten en alerts op maat van uw organisatie.

Wist u dat?

Meer dan 22% van alle nieuw geregistreerde domeinen wordt gebruikt voor cybercriminaliteit. Daarom zet Secutec, de leverancier van Advanced DNS Security, nieuwe domeinen gedurende 24 uur in quarantaine om ze te analyseren en indien nodig anders te categoriseren.

Naast de uitwisseling van informatie over lokale cyberaanvallen met het Centrum voor Cybersecurity België bevraagt Advanced DNS Security een database van meer dan 35 leveranciers van antivirus- en antispamsoftware.

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank

Begin nu Advanced DNS Security te gebruiken

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Ons databeschermingsbeleid bevat alle informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken.

 

Naam
Titel
CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Copyright © 2024 Belnet.