DNS Service

DNS Service: een geoptimaliseerd beheer van uw domeinnaamservers

Met de Belnet DNS Service beschikken Belgische onderzoeks-, hogeronderwijsinstellingen en overheidsdiensten over veilige domeinnaamservers voor optimale prestaties, aangepast aan hun infrastructuurprojecten.

Extra veiligheid voor uw DNS-servers

Bent u op zoek naar DNS-servers die voldoen aan uw specifieke behoeften als overheidsdienst? Verwerkt uw hostingomgeving grote volumes aan data die een aanzienlijk rekenvermogen vereisen? Ontdek dan Belnet DNS Service, een flexibele, comfortabele en veilige DNS-oplossing die rekening houdt met uw behoeften op vlak van performantie en beheer.

Steun op de expertise en infrastructuur van Belnet om uw configuraties te optimaliseren en aan te passen aan uw behoeften.

Wist u dat Belnet DNS over HTTPS ondersteunt?

Meestal worden DNS-query's die door uw computer naar de DNS-resolver worden verzonden, verzonden via een niet-gecodeerde verbinding. Iedereen met toegang tot uw netwerk kan deze vragen afluisteren; Door DNS over HTTPS te gebruiken, afgekort als DoH, wordt uw privacy beschermd als het verkeer wordt gecodeerd. Tegenwoordig wordt het meeste internetverkeer versleuteld verzonden (wat de gebruiker extra privacy biedt), zoals websites die https gebruiken in plaats van http. U kunt nu het DoH-protocol gebruiken dat is geïmplementeerd door Belnet: https://dns.belnet.be

Waarom Belnet DNS kiezen voor uw hostingoplossingen?

Veiligheid

Garandeer uw medewerkers een veilige internettoegang

Zichtbaarheid

Verzeker een moeiteloze verspreiding van uw domeinnamen

Comfort

Geniet van een stabiele verbinding dankzij een aangepaste redundantie

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank

Ga aan de slag met DNS Service

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Naam
Titel

Copyright © 2020 Belnet.