Belnet Leased Line

Belnet Leased Line: een efficiënte end-to-end connectiviteit

De dienst Belnet Leased Line (BLL) zoekt voor uw hogeronderwijs-, onderzoeksinstelling of overheidsdienst de meest geschikte huurlijn.

Wilt u tijd winnen? Wilt u uw resources aan belangrijke projecten wijden? Vraagt u zich af wat de meest geschikte huurlijn is?

Voor connectiviteit naar Belnet en het internet hebt u een verbindingslijn nodig. Vertrouw het beheer van uw end-to-end connectiviteit toe aan Belnet. Wij zoeken voor uw organisatie de meest geschikte huurlijn naar een toegangspoort op het Belnet-netwerk.

Een zorgeloze connectiviteit

U kunt van de Belnet-diensten gebruikmaken zodra u aangesloten bent op het netwerk. Wij helpen u om u te verbinden met ons netwerk en zorgen ook voor de monitoring. Zo garanderen we een performante en voortdurend beschikbare connectiviteit.

Vele voordelen

Technische expertise

Geniet van onze ruime ervaring in het implementeren van complexe technische oplossingen (zoals redundante en beveiligde verbindingen).

Efficiënte aanpak

Belnet is uw enige aanspreekpunt. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons voor alle stappen, waaronder facturatie, ondersteuning en onderhoud. U hoeft zich over niets zorgen te maken.

Kwaliteitsgarantie

Dankzij een kwaliteitsvolle dienstverlening, een eenvoudige implementatie en een hoge beschikbaarheid is een BLL de ideale oplossing voor reeds bestaande en toekomstige diensten.

Kostenbesparing

Door te kiezen voor een BLL bespaart u tijd en kosten, in vergelijking met het aanbod van andere telecomoperatoren. Wij kiezen de oplossing met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank.

Meer informatie over deze dienst? Download onze productfiche

Ga aan de slag met Belnet Leased Line

Vul het formulier in en vraag een persoonlijke offerte aan voor uw Belnet-huurlijn. We bestuderen uw aanvraag graag samen met u.

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Naam
Titel
CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Copyright © 2024 Belnet.