Informatiesessie: Advanced DDoS Security

Webinar

Datum

do, 18/01/2024 - 11:00

Het aantal DDoS-aanvallen is de laatste jaren wereldwijd sterk toegenomen. Uit onderzoek van Check Point Research (CPR) blijkt dat vorig jaar de sectoren onderwijs en onderzoek wereldwijd de belangrijkste doelwitten waren voor hackers, gevolgd door overheidsinstellingen en de gezondheidszorg

Deze aanvallen, die steeds complexer en krachtiger worden, kunnen van verschillende types zijn, meerdere dagen duren of gefragmenteerd zijn over een langere periode en aanzienlijke schade veroorzaken. 

Onze nieuwe Advanced DDoS Security-oplossing (afgelopen juli gelanceerd) is een eerste stap in het proactief beschermen tegen volumetrische aanvallen. Maar ze kan ook bijdragen bij het detecteren en blokkeren van sessieaanvallen. Ze beschermt echter niet tegen applicatieve aanvallen. 

Om de scope van Advanced DDoS Security te verduidelijken, nodigt Belnet u graag uit op de informatiesessie die zal plaatsvinden op donderdag 18 januari 2024 van 11:00 tot 12:00 uur.

Tijdens dit webinar leggen we de verschillende soorten aanvallen uit, in welke categorie ze vallen en geven we concrete voorbeelden, waaronder voorbeelden van aanvallen die zijn gemitigeerd door onze Advanced DDoS Security-oplossing. 

Daarnaast geven we u enkele aanbevelingen om u te beschermen tegen applicatieve aanvallen en delen we graag met u het aanbevelingsschema dat werd opgesteld door ons Security Team.

Programme

11:00 - Informatiesessie

Nicolas Kharkevitch (Belnet)

 

De video van het webinar is beschikbaar. Als u de link wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar events@belnet.be met uw volledige naam en de naam van uw organisatie.

11:30 - Q&A sessie

Nicolas Kharkevitch (Belnet), Grégory Degueldre (Belnet) en Jean-Pierre Aerts (Belnet)
Copyright © 2024 Belnet.