Domain Name Registration

Een vereenvoudigd beheer van uw domeinnamen

De dienst Belnet Domain Name Registration biedt onderzoeksinstellingen, overheidsdiensten en het hoger onderwijs in België een eenvoudig en beveiligd beheer van hun domeinnamen via een gebruiksvriendelijke interface.

Belnet vereenvoudigt het beheer van uw domeinnamen

Wilt u als overheidsdienst, onderzoeks- of hogeronderwijsinstelling uw domeinnamen kunnen registreren met de extensie .be, .eu, .net, .org., of bijvoorbeeld .brussels en .cloud, om er maar enkele te noemen? En dat tegen een voordelig tarief? En wilt u ook graag beschikken over een veilige, eenvoudige en gecentraliseerde interface voor het beheer van al uw domeinnamen?

De Belnet-dienst Domain Name Registration en zijn beheerinterface werden ontworpen om aan uw behoeften tegemoet te komen.

Wij verzekeren een eenvoudig, efficiënt en veilig beheer van uw domeinnamen, aangepast aan uw behoeften.

Profiteer automatisch van de voordelen van Anycast DNS-clustering

Organisaties waarvan de DNS-servers door Belnet worden beheerd kunnen vanaf april profiteren van een lagere latentie, redundante bescherming en een betere bescherming in geval van DNS Flood DDoS-aanvallen. Anycast DNS zorgt er immers voor dat uw gebruikers uw domeinen altijd kunnen vinden doordat het gebruik maakt van een groep servers met hetzelfde IP-adres verspreid over Europa, in plaats van één DNS-server waar alle DNS-queries naartoe gaan.

De belangrijkste troeven van Domain Name Registration bij Belnet

Veiligheid en autonomie

U beslist zelf of u de overdracht van domeinnamen vergrendelt of niet en of u de beveiliging van de authenticiteit van uw DNS-antwoorden opvoert. De details over de functies transfer lock en DNSSEC vindt u in onze folder.

Gecentraliseerd en vereenvoudigd beheer

Alle gebruikers van de account van uw organisatie kunnen beheermededelingen en -berichten ontvangen. U kunt meerdere domeinnamen tegelijkertijd wijzigen en u beheert uw servernamen op een eenvoudige manier.

Talrijke extensies en redundante configuratie

Als agent van dns.be en EURid biedt Belnet de extenties ‘.be’ en ‘.eu’ aan tegen voordelige tarieven. Belnet biedt in totaal 1.200 extensies aan (waaronder uiteraard ‘net’, ‘.org’, ‘.info’ en ‘.com’). Bovendien beschikt elk van uw domeinnamen over minstens twee erkende en beveiligde domeinservers.

Wist u dat?

Belnet beschermt zijn eigen domeinnamen met DNSSEC, een uitbreiding van het DNS-systeem. Dit protocol vergroot de veiligheid van het DNS-systeem tegen verschillende soorten aanvallen (zoals DNS cache poisoning, een techniek gebruikt voor phishing). DNSSEC verzekert de integriteit van de domeinnaamgegevens.

Het DNSSEC-protocol is beschikbaar voor verschillende domeinnamen, zoals ‘.be’, ‘.org’ en ‘.se’.

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank

Download onze productfiche voor alle details over Domain Name Registration

Ga aan de slag met Domain Name Registration

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Naam
Titel
CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Copyright © 2024 Belnet.