Belnet Storage

Belnet Storage, uw veilige hosting op maat in de cloud

Belnet Storage, een schaalbare oplossing voor dataopslag gehost op de beveiligde infrastructuur van het Belnet-netwerk voor een prijs die is aangepast aan de behoeften van overheidsdiensten, onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Beheert u een grote hoeveelheid data en wilt u ze bewaren op een betrouwbare infrastructuur? Met Belnet Storage worden uw data in België gehost in een private cloudoplossing, binnen de infrastructuur van het Belnet-netwerk.

Een verbeterde beveiliging met drievoudige redundantie

De dienst Belnet Storage biedt hosting aan via een private cloud, binnen de infrastructuur van het Belnet-netwerk. Op deze betrouwbare en veilige oplossing kunt u uw gevoelige data bewaren en uw bestanden en media delen en beheren met een gerust gemoed.

Er is ook optioneel een snapshotsysteem beschikbaar zodat u uw volumes kunt repliceren. Ideaal om maandelijkse back-ups van uw volumes te maken of uw tijdelijke data of oude e-mails te bewaren. Indien nodig kunt u ook op elk moment een snapshot van een specifiek volume herstellen.

Een formule aangepast aan uw behoeften

Wilt u uw kosten verlagen door alleen te betalen voor de capaciteit die u gebruikt, zonder te hoeven betalen voor extra connectiviteit? Afhankelijk van uw behoeften kunt u de volumes die u wilt aanmaken nauwkeurig bepalen door te kiezen uit drie verschillende volumetypes: iSCSI (block storage), NFS (file storage) of S3 (object storage). Alleen de gebruikte capaciteit wordt in rekening gebracht op uw factuur.

Waarom kiezen voor Belnet voor uw hosting in de cloud?

Prijs aangepast aan uw behoeften

U betaalt alleen voor wat u aan capaciteit gebruikt. Belnet neemt kosten zoals redundantie en bandbreedte voor zijn rekening.
U betaalt ook niet voor inkomend en uitgaand verkeer of voor PUT- en GET-queries.

Nieuwe interface

Een nieuwe interface laat u toe uw volumes (iSCSI, NFS of S3) gemakkelijk te beheren afhankelijk van uw behoeften.

Neutraliteit

Als neutrale partner biedt Belnet u de mogelijkheid uw data op te slaan in datacenters in België.

Drievoudige redundantie

Al uw data worden zonder extra kosten in België opgeslagen in drie verschillende datacenters.
Als één datacenter uitvalt, nemen de andere twee het over.

 

#

Story

Succesverhaal

LUCA School of Arts heeft opslagruimte nodig voor haar gevoelige data, zoals financiële- en personeelsgegevens. Stefan Verbruggen: “Wij kozen voor Belnet omdat dit al onze vaste internetdienstenleverancier was. Bovendien wilden we gevoelige informatie, zoals onze databanken en documenten, niet zomaar ergens op het internet bewaren. De opslag van onze back-up bij een vertrouwenspartner biedt ons een enorme meerwaarde. ”

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank

Ga aan de slag met Belnet Storage en ontdek hoe de dienst voldoet uw organisatie aan uw behoeften op het gebied van gegevensopslag?

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

 

Naam
Titel

Copyright © 2023 Belnet.