Bekijk de video van Belnet Storage, veilige hosting op maat in de cloud

door
Rosy Pauwels

Marketing @ Belnet
op vr, 03/24/2023 - 16:06
Zoekt u een oplossing om een grote hoeveelheid data veilig te beheren en bewaren? Met Belnet Storage worden uw data in België gehost in een private cloudoplossing, binnen de beveiligde infrastructuur van het Belnet-netwerk.

Hoe dat precies in zijn werk gaat, legt Erik uit in onderstaande demovideo (de demo zelf start op 5:35). U maakt er kennis met de gebruikersinterface en leert er hoe u eenvoudig een NFS, iSCSI of S3-volume aanmaakt. Ook de snapshot-functie voor NFS of iSCSI-volumes komt aan bod. Deze nieuwe functionaliteit maakt het mogelijk om volumes te repliceren, wat handig is voor het maken van back-ups. Indien nodig kunt u later makkelijk naar zo’n momentopname (snapshot) van een specifiek volume terugkeren. Deze functie is bijvoorbeeld perfect om dataverlies bij een belangrijke update te voorkomen. Tot slot wordt u ook getoond hoe u als beheerder eenvoudig bestaande volumes kunt uitbreiden.

Belangrijke troeven van Belnet Storage zijn de drievoudige redundantie en het enkel in rekening brengen van de gebruikte opslagcapaciteit. In tegenstelling tot andere cloud providers betaalt u dus niet extra voor bandbreedte noch voor PUT- en GET-verzoeken.

Belnet Storage

Interesse in Belnet Storage?
Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.