De dienst Advanced DNS Security is beschikbaar vanaf 1 april

door
Marc Gérard

Content Developer @ Belnet
op vr, 02/18/2022 - 16:28

Ontdek vanaf 1 april onze nieuwe dienst Belnet Advanced DNS Security, een ultramoderne DNS-beschermingsdienst die beschikbaar is voor alle organisaties die op ons netwerk zijn aangesloten.

Eind 2021 hebben we een offerteaanvraag gelanceerd om tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze klanten. Zij gaven aan graag te willen beschikken over een betalende DNS-beschermingsdienst die een nog beter veiligheidsniveau biedt. Secutec wist zich te onderscheiden van de andere indieners. Deze Belgische beveiligingsspecialist heeft enorme inspanningen geleverd om vanaf 1 april aan alle types Belnet-klanten een ultramoderne securitydienst aan te bieden tegen een zeer competitieve prijs.

Een proactieve en automatische detectie van alle nieuwe bedreigingen

Dankzij deze nieuwe dienst kunt u nieuwe bedreigingen die uw antivirus nog niet kent proactief opsporen en blokkeren. Daarnaast zal u beschikken over een 24/7 monitoringsysteem dat u automatisch verwittigt van zodra een bedreiging op een van uw DNS-verbindingen wordt vastgesteld.

Een personaliseerbaar dashboard zal u helpen rapporten op te stellen en snel al uw DNS-verzoeken en de vastgestelde bedreigingen te zien.

Ten slotte kunt u rekenen op ondersteuning om de dienst af te stemmen op uw behoeften. De dienst kan zeer snel geïmplementeerd worden en is onmiddellijk operationeel.

Voorstelling van Advanced DNS Security

In maart organiseren we een webinar om u beter te informeren

Interesse? Op 17 maart organiseren we een webinar waarin u we graag meer informatie geven over deze dienst van onze nieuwe leverancier Secutec. 

Bent u geïnteresseerd in onze nieuwe dienst Advanced DNS Security en wilt u deelnemen aan het webinar op 17 maart? Schrijf u dan nu in!

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.