Belnet zet met Belnet Advanced Mail Security in op een betere beveiliging van uw e-mailverkeer

door
Rosy Pauwels

Marketing @ Belnet
op ma, 09/21/2020 - 10:52
E-mailsecurity is cruciaal aangezien de overgrote meerderheid van alle malware geïnstalleerd wordt via e-mailbijlagen. Ook voor ransomware is e-mail de meest gebruikte toegangspoort. Daarom besliste Belnet eerder dit jaar om ‘Antispam Pro’ te vervangen door een meer geavanceerd e-mailsecurity platform. Het ging hiervoor een samenwerking aan met Fortinet, één van de marktleiders op het gebied van beveiliging.

Belnet Advanced Mail Security of kortweg BAMS omvat antispam, antivirus, antimalware, data leakage prevention(DLP), identity based encryptie (IBE) en antiblacklisting. Bovendien is BAMS uitgerust met Sandboxing analysis om ransomware, phishing en andere aanvallen via e-mail te herkennen en tegen te houden. Geïntegreerde e-mailarchivering zorgt er dan weer voor dat er voldaan wordt aan de wettelijke vereisten inzake het bewaren van gegevens. Dit alles in één enkele oplossing voor een optimale bescherming tegen zowel bedreigingen van binnenuit als buitenaf.

BAMS komt daarenboven met een gebruiksvriendelijke webinterface waarin u gemakkelijk zelf rapporten kunt aanmaken en realtime dashboards consulteren.

Waarom kiezen voor Belnet als partner voor de beveiliging van uw e-mailverkeer?

  • Dankzij een raamovereenkomst kan Belnet deze oplossing aanbieden aan een concurrentiële prijs aan alle organisaties binnen z’n community.
  • Elke Belnet-klant krijgt zijn eigen virtuele machine, die gehost wordt op het Belnet-netwerk en waarop een default template geïnstalleerd wordt die u kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.
  • Belnet biedt u de mogelijkheid om deze nieuwe oplossing gedurende een maand uitvoerig te testen.

Wilt u meer weten?

Lees dan zeker de BAMS service pagina, admin FAQ en technical FAQ.

Of schrijf u in voor de vrijblijvende online infosessie over BAMS op 6 oktober.

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.