Belnet stelt trots zijn nieuwe service Belnet Advanced Mail Security voor

door
Rosy Pauwels

Marketing @ Belnet
op ma, 06/15/2020 - 11:53

Belnet Advanced Mail Security of kortweg BAMS is veel meer dan een antispamoplossing. Het is een totaaloplossing voor de beveiliging van het e-mailverkeer van uw organisatie. In tijden van massaal telewerken waarin frauduleuze e-mails de bedreiging bij uitstek vormen, kunt u zich maar beter professioneel ‘bewapenen’. BAMS biedt elk type organisatie een optimale bescherming tegen zowel bedreigingen van binnenuit als buitenaf.

Belnet koos ervoor om voor zijn nieuwe e-mail security service BAMS samen te werken met Fortinet, één van de marktleiders op het gebied van beveiliging. Belnet wil zijn klanten zo de beste bescherming bieden tegen veelvoorkomende maar ook meer specifieke bedreigingen, zoals ransomwareaanvallen. Daarnaast voorziet BAMS ook een robuuste bescherming tegen gegevensverlies en zorgt het voor de naleving van de bedrijfsvoorschriften en de regelgeving inzake GDPR.

Belnet Advanced Mail Security is beschikbaar voor nieuwe klanten vanaf het najaar van 2020. Klanten van de huidige Antispam Pro oplossing kunnen reeds vroeger migreren naar deze nieuwe oplossing. Naast basisdiensten als antispam en antimalware biedt BAMS ook meer geavanceerde features zoals onder andere ‘virus outbreak protection’,‘impersonation detection’, 'identity-based e-mail encryption' en ‘sandboxing analysis’. Krachtige zoekmachines bieden intelligente en effectieve bescherming om de nieuwste virussen, spyware en andere malware te detecteren en op voorhand te stoppen zodat uw domain mail server niet wordt gecompromitteerd en geblokkeerd (blacklisting). Verder scoort BAMS ook goed op het gebied van detectie van phishingmails en newsletters.

Bovendien kunt u gemakkelijk rapporten aanmaken, realtime dashboards consulteren en de verschillende instellingen van BAMS via een gebruiksvriendelijke webinterface beheren.

Waarom kiezen voor Belnet Advanced Mail Security?

Elke Belnet-klant krijgt zijn eigen virtuele machine waarop Belnet een default template installeert die u dan naar believen kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Dankzij een raamovereenkomst kunnen wij deze oplossing aan een concurrentiële prijs aanbieden aan alle organisaties binnen onze community.

Belnet biedt u de mogelijkheid om deze nieuwe oplossing gedurende een maand uitvoerig te testen, de zogenoemde Proof of Concept (PoC).

Stopzetting Antispam Pro

De huidige antispam service van Belnet, Antispam Pro, zal worden stopgezet op 31 december 2020.

Heeft u interesse in BAMS of wilt u graag in september deelnemen aan een vrijblijvende infosessie? Laat dan zeker uw contactgegevens na.

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.