Belnet Advanced Mail Security, veel meer dan een gewone antispamoplossing

door
Marc Gérard

Content Developer @ Belnet
op wo, 02/26/2020 - 10:38

Onze Antispam Pro-oplossing heeft zijn beste tijd gehad en zal in het najaar worden vervangen door een veel krachtigere en veiligere oplossing, met een groot aantal nieuwe functies. 

Een toonaangevende oplossing met onze nieuwe leverancier Fortinet

Om zijn oude oplossing te vervangen, koos Belnet voor Fortinet, een betrouwbare leverancier en een referentie in de wereld van cybersecurityoplossingen. Het resultaat is een dienst met geoptimaliseerde prestaties, boordevol nieuwe functies.

Het nieuwe product kreeg de naam Belnet Advanced Mail Security en zal u de beste bescherming bieden tegen veelvoorkomende maar ook meer specifieke bedreigingen, zoals de nieuwste varianten van ransomware-aanvallen. Daarnaast voorziet de oplossing ook een robuuste bescherming tegen gegevensverlies om een nog hogere veiligheid te garanderen. 

Scannen op virussen en malware

Om het volume van spam drastisch te verminderen, wordt uw Belnet Advanced Mail Security-oplossing uitgerust met de 'dual-pass detection technology', waardoor u ongeëvenaarde controle krijgt om spam beter te filteren en te detecteren.

De Sandbox-oplossing en zijn geavanceerde zoekmachines bieden intelligente en effectieve bescherming om de nieuwste virussen, spyware en andere malware te detecteren en op voorhand te stoppen. 

Tot slot worden met de 'Virus Outbreak Protection Service' bedreigingen en malware tussen de antivirusupdates door geneutraliseerd om te voorkomen dat ze zich verspreiden. 

Verbeterde beveiliging met nieuwe functies

Naast de 'content disarm & reconstruction', een functionaliteit die ook al inbegrepen was in de vorige antispamdienst, zullen ook nieuwe functionaliteiten beschikbaar zijn. Het gaat onder meer om een 'Identity-Based Encryption' en een oplossing om identiteitsfraude tegen te gaan.

Bovendien kunt u gemakkelijk rapporten aanmaken en de verschillende instellingen van Belnet Advanced Mail Security eenvoudig via een interface beheren.

Deze nieuwe dienst zal in het najaar van 2020 voor alle organisaties van onze community beschikbaar zijn. 

Interesse? Stel ons al uw vragen over onze Belnet Advanced Mail Security oplossing.
Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.