GÉANT Innovation Programme: dien uw voorstel in tegen 28 februari 2022

Gepubliceerd op di, 01/18/2022 - 10:00

Na een succesvolle eerste editie lanceert het Europese onderzoeks- en onderwijsnetwerk GÉANT opnieuw een 'Innovation Programme' om innovatieve projecten binnen de Europese R&E-community te ondersteunen. De financiering - tot 30000 euro per project - biedt een unieke kans om een proof of concept uit te voeren of nieuwe ideeën uit te testen.

Als onderdeel van het GÉANT Community Programme (GCP) maakt de GÉANT Association opnieuw 300000 euro vrij ter ondersteuning van een innovatieprogramma voor specifieke (onderzoeks)projecten die worden uitgevoerd door de GÉANT-gemeenschap. Het programma is bedoeld om projecten met een looptijd van maximum 9 maanden te financieren.

Wie kan een aanvraag indienen?

Zowel NREN's die deel uitmaken van GÉANT, als hun aangesloten instellingen (universiteiten, onderzoeksinstellingen of andere soortgelijke juridische entiteiten) komen in aanmerking voor financiering in het kader van het GÉANT Innovation Programme.

Welke onderzoeksthema’s komen in aanmerking?

Elk thema op voorwaarde dat het binnen de bevoegdheid van GÉANT valt. De voorstellen kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op topics zoals netwerken, cloud, security, trust & identity en onderwijs.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd om een voorstel in te dienen? Wij begeleiden u graag in de procedure. 

Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2022 Belnet.