Belnet FTP

Belnet FTP: het gratis referentiearchief voor digitale bestanden

Belnet FTP is een van de belangrijkste referentiearchieven met free en open source software voor ICT-studenten en ICT-professionals. Het archief bevindt zich op een mirrorserver die automatisch de meest recente software aanbiedt.

Wilt u als ICT-professional, -student of -docent voortdurend de meest recente versies van standaardsoftware uit uw vakgebied kunnen raadplegen en gebruiken?

Ons softwarearchief Belnet FTP is een onbetwistbare referentie voor free en open source software voor ICT-studenten en -professionals.

Belnet FTP: een schat aan free software die altijd up-to-date is

Ons Belnet FTP-archief is beschikbaar via een mirrorserver die automatisch de meest recente en up-to-date software verzamelt, aangereikt door organisaties en ontwikkelaars, via HTTP en FTP.

Uw voordelen

Een archief altijd up-to-date

Omdat het archief een mirrorserver is, zijn de laatste nieuwe softwareversies altijd beschikbaar.

Volledig toegankelijk

Zowel aangesloten organisaties als het grote publiek hebben toegang tot de free en open source software in het archief.

Uiterst snel

Het softwarearchief bevindt zich op een server op het Belnet-netwerk, waardoor u de beschikbare bestanden uiterst snel kunt downloaden en raadplegen.

Ook via IPv6

De server met het softwarearchief is eveneens beschikbaar via IPv6. U kunt het archief dus gebruiken om IPv6 uit te testen.

Geniet van Belnet FTP, de snelste FTP in België waarmee u de meest voorkomende software en updates van ontwikkelaars kunt vinden op één betrouwbare bron.

Ga aan de slag met Belnet FTP

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Naam
Titel

Copyright © 2021 Belnet.