Belnet introduceert community membership voor R&E-instellingen

door
Lagneau Laetitia

Team Manager Marketing and Communication @ Belnet
op do, 11/24/2022 - 09:30

Vanaf 1 januari 2023 worden alle instellingen met hoger onderwijs en/of onderzoek als hoofdactiviteit automatisch lid van de R&E community van Belnet.

Deze nieuwe manier van werken met onze R&E community is het resultaat van een denkproces dat wij al bijna twee jaar lang uitvoeren als onderdeel van een bredere transformatie van Belnet.

Aan de vooravond van ons 30-jarig bestaan willen wij namelijk opnieuw onze bestaansreden bevestigen: wij zijn het nationale onderzoeks- en onderwijsnetwerk. Als NREN is het onze missie om het hoger onderwijs de instrumenten te geven om nieuwe generaties op te leiden en onderzoekers de instrumenten te geven om de wetenschappelijke uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Hoe werkt het lidmaatschap van de R&E community?

Als lid van de R&E community krijgen de betrokken instellingen toegang tot het Belnet-netwerk en ontvangen zij alle nodige tools om hun onderzoeks- en onderwijsactiviteiten te ondersteunen en uit te voeren. Het enige wat u nog moet doen is de connectiviteitscapaciteit kiezen om toegang te krijgen tot het netwerk.

Concreet volstaat een vast bedrag om lid te worden van de R&E-gemeenschap van Belnet en toegang te krijgen tot een groot aantal diensten die rechtstreeks deel uitmaken van het lidmaatschap.

Aan onze dienstverlening zelf verandert niets: ook na de invoering van het R&E community membership kunt u rekenen op Belnet als uw vertrouwde partner.

Wilt u meer weten over de praktische toepassing van het community membership?

We hebben een Q&A beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.