Belnet guestroam is voortaan nog eenvoudiger te beheren

door
Marc Gérard

Content Developer @ Belnet
op di, 10/25/2022 - 10:57

Vergemakkelijk de ontvangst van uw bezoekers dankzij Belnet guestroam. Ons technisch team heeft deze roamingdienst onlangs nog verbeterd door het beheer van uw afdelingen/bezoekers te optimaliseren en een vereenvoudigd en sneller gebruik door uw validators mogelijk te maken.

Wilt u de bezoekers van uw openbare instelling, hogeschool, universiteit of onderzoekscentrum een veilige en draadloze tijdelijke verbinding aanbieden? Dan is Belnet guestoam dé oplossing voor u! Onlangs hebben we de kwaliteit van deze roamingdienst nog verbeterd om u een optimale ervaring met de tool te bieden. Met name het platform waarmee u uw afdelingen, validators en gasten kunt beheren, is opnieuw ontworpen en vereenvoudigd. We zetten de verbeteringen graag even op een rijtje voor u:

Meer autonomie in het beheer van uw 'afdelingen’

  1. Een automatisch goedgekeurd evenement/departement aanmaken. Een validator hoeft de aanvragen voor dat departement niet langer goed te keuren.
  2. Berichten aan het evenement/departement toevoegen. Gasten kunnen de berichten bekijken nadat de accreditaties verstuurd zijn.
  3. De geldigheid van de accreditatie tot een bepaald aantal dagen beperken.

Eenvoudiger beheer voor de validator

  1. Meldingen voor een specifieke validator op elk gewenst moment uitschakelen. Die wijziging werd gevraagd door instellingen die één hoofdvalidator en enkele backup validators hebben. Laatstgenoemden zullen geen meldingen meer ontvangen (zelfs niet van nieuwe aanvragen).
  2. Het is niet meer nodig om per afdeling een validator aan te maken. In plaats daarvan kunt u een validator meteen aan een dienst koppelen.
  3. Alle details van de aanvraag worden in de kennisgevingsmail van de validator vermeld.

Doeltreffendere controle en informatie van uw gasten

  1. Verleng de geldigheid van de accreditatie voor een gast of een groep gasten.
  2. Gasten worden 48 uur voordat hun account vervalt per e-mail op de hoogte gebracht.
  3. Na de vervaldatum blijft het account van de gast nog maximaal een maand in het systeem staan om de geldigheidsduur ervan te kunnen verlengen.

Aanvraagformulier voor gasten

  1. De contactpersoon is nu een verplicht veld.

Wilt u de bezoekers van uw instelling tijdelijk toegang verlenen tot uw draadloos netwerk?

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.