Belnet Cloud Connect - MS Azure ... Al 1 jaar!

door
Marc Gérard

Content Developer @ Belnet
op do, 02/13/2020 - 10:32

In maart zal het één jaar geleden zijn dat we onze dienst Belnet Cloud Connect – MS Azure lanceerden. Intussen hebben vijf organisaties in onze community de dienst omarmd.

Of u nu een onderzoeks- of onderwijsinstelling of een overheidsorganisatie bent, met deze dienst krijgt u via uw eigen beveiligde privéverbinding toegang tot Microsoft Azure. Het is de ideale oplossing voor uw organisatie om het Azure-platform optimaal te benutten en om bijvoorbeeld SharePoint, uw MySQL-database, LDAP-server of intranet extern op Azure te laten werken.

Een voordelige prijs, een beveiligde privéverbinding en gegarandeerde ondersteuning

Belnet Cloud Connect (MS Azure) wordt geleverd voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien hoeft u, door uw aansluiting op het Belnet-netwerk, niet te investeren in een bijkomende verbinding. Dankzij GÉANT (het pan-Europese onderzoeksnetwerk) biedt Belnet u de mogelijkheid om te genieten van voorkeurstarieven voor de dienst MS Azure via een raamovereenkomst

Met Belnet worden uw gegevens niet over het commerciële internet verzonden. Bovendien is deze dienst standaard redundant, met een dynamische routing via twee verschillende wegen voor de redundantie.

Kaartje met als opschrift "Happy birthday Belnet Cloud Connect MS Azure"

Als kers op de taart biedt Belnet u expertise en advies op maat als u voor Belnet Cloud Connect – MS Azure kiest. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u uw organisatie optimaal laten gebruikmaken van alle mogelijkheden van Belnet Cloud Connect – MS Azure? 

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.