Belnet Cloud Connect (MS Azure)

Boost uw gebruik van de diensten van MS Azure

Op 1 februari lanceren we onze nieuwe dienst Belnet Cloud Connect (MS Azure). Of u nu een onderzoeks- of onderwijsinstelling of een overheidsorganisatie bent, deze dienst is een goede manier om via een specifieke, beveiligde privéverbinding toegang te krijgen tot de diensten van Microsoft Azure. Dit is de ideale oplossing om uw organisatie optimaal voordeel te laten halen uit alle diensten die Microsoft Azure aanbiedt.

Tal van voordelen:
 

  • De prijs
     

Belnet Cloud Connect (MS Azure) wordt geleverd tegen een onklopbare prijs. U hoeft niet te investeren in een bijkomende verbinding. Bovendien biedt Belnet u dankzij GÉANT (het pan-Europese onderzoeksnetwerk) de mogelijkheid om van voorkeurtarieven te genieten. Onze dienstenfiches met prijzen zijn beschikbaar op onze Belnet Portal. Aarzel niet om contact op te nemen met onze Belnet Service Desk of onze fiches te downloaden als u nog vragen hebt over onze tarieven.    

  • De veiligheid
     

Belnet Cloud Connect (MS Azure) is een uitbreiding van uw netwerk naar de MS Azure-omgeving. De veiligheid is dan ook van cruciaal belang. Dankzij Belnet worden uw gegevens niet over het commerciële internet verzonden. Bovendien is deze dienst standaard redundant, met een dynamische routing via twee verschillende wegen voor de redundantie.

  • Gegarandeerde ondersteuning
     

Als uw SPOC (centraal contactpunt) levert Belnet zijn knowhow en advies om u te helpen bij de implementatie van uw Belnet Cloud Connect. In functie van de technische bijzonderheden van uw netwerkarchitectuur staat ons team klaar om al uw vragen te beantwoorden. In die zin is Belnet veel meer dan een tussenpersoon tussen uw netwerk en Microsoft Azure.

Uw organisatie wil optimaal gebruikmaken van alle diensten die Microsoft Azure aanbiedt? Neem dan telefonisch of via mail contact met ons op.

Terugblik op onze informatiesessie:

Op 22 januari vond bij Belnet de informatiesessie over Belnet Cloud Connect plaats. Deze werd gegeven door onze Technical Advisors Nicolas Loriau en Nicolas Kharkevitch. Dit was de gelegenheid bij uitstek om informatie te krijgen over de details, de voordelen en de functionaliteiten van onze twee nieuwe diensten: Long Time Preservation en MS Azure

Kon u niet aanwezig zijn op onze informatiesessie? U kunt alle presentaties en getuigenissen terugvinden op onze eventsite. Hebt u vragen over Belnet Cloud Connect? Aarzel niet om telefonisch of via e-mail contact op te nemen met onze Belnet Service Desk.

Op onze Belnet Portal vindt u meer technische gegevens over onze Belnet Cloud Connect-oplossingen.