Belnet verhuist naar WTC III-gebouw

Brussel, 15 maart 2019 – Belnet, het Belgische onderzoeks- en onderwijsnetwerk dat internettoegang aan zeer hoge bandbreedte en bijhorende diensten levert aan Belgische universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstellingen en overheden, verhuist binnenkort naar een nieuw kantoor. Op 18 maart ruilt de organisatie haar werkplek op de Louizalaan in voor de 25ste en 26ste verdieping van het WTC III-gebouw, vlak bij het Brusselse Noordstation.

“Onze nieuwe kantoren zijn volledig uitgerust volgens de principes van het nieuwe werken, een flexibele en mobiele manier van werken waarbij voor elk soort taak een geschikte plek is voorzien in de werkomgeving”, zegt Nathalie Pinsart, directeur Admin & Community van Belnet. “Bovendien bevindt het WTC III-gebouw zich dichter bij de fysieke infrastructuur van ons netwerk en bieden de nieuwe kantoren, met een oppervlakte van 3834 m² en 96 werkplaatsen, voldoende ruimte om tegemoet te komen aan onze groei.”

Praktische info

Vanaf 18 maart 2019 is dit het nieuwe adres van Belnet:

Belnet
WTC III
Simon Bolivarlaan 30
1000 Brussel

Alle telefoonnummers en e-mailadressen blijven behouden. De Belnet Service Desk voor klanten blijft tijdens de verhuis bereikbaar.

Bent u journalist en wenst u meer informatie over dit onderwerp?

Copyright © 2022 Belnet.