Belnet verbindt ziekenhuizen

Belnet, partner van hogeronderwijs- en onderzoeksinstellingen, biedt ziekenhuismedewerkers een netwerk en diensten gebaseerd op de laatste nieuwe technologie.

Er zijn heel wat spelers aanwezig in ziekenhuizen: studenten, docenten, onderzoekers, ... Het is dus logisch dat Belnet gezondheidszorginstellingen gelijkaardige diensten aanbiedt als die voor universiteiten en onderzoekscentra.

Diensten op maat van ziekenhuizen

Ziekenhuizen hebben een kwaliteitsvol netwerk nodig voor de uitwisseling van informatie tussen de verschillende diensten. Daarnaast beschikken ze vaak over geografisch verspreide sites. Daarom hebben ziekenhuisinstellingen nood aan een netwerk met hoge bandbreedtes, een superieure kwaliteit en een onberispelijk veiligheidsniveau. Met meer dan 20 jaar ervaring in ICT is Belnet dé referentie binnen dit domein. 

eduroam is maar één van onze vele diensten die bijzonder geschikt is voor uw zorginstelling. Deze wifiroamingdienst zorgt ervoor dat de aanwezige studenten, onderzoekers en docenten in uw ziekenhuis zich in alle veiligheid kunnen verbinden met het draadloze netwerk. 

Belnet: de 4 prioriteiten van onze dienstverlening aan ziekenhuizen

De 4 pijlers van onze dienstverlening aan ziekenhuizen:

  • Ons toegespitst aanbod: rekening houdend met de behoeften van IT-specialisten van ziekenhuizen, ontwikkelen wij diensten en infrastructuur specifiek voor hun sector.
  • Onze efficiëntie: wij investeren voortdurend in nieuwe technologieën om u een netwerk van de beste kwaliteit te kunnen aanbieden. Het Belnet-netwerk is een van de meest performante ter wereld en dat willen we zo houden.
  • Ons professionalisme: wij beschikken over meer dan twintig jaar ervaring in de ICT-sector. Om u de beste dienstverlening te kunnen bieden, scholen onze medewerkers zich voortdurend bij en onderhouden ze contacten op internationaal niveau.
  • Onze vertrouwensgarantie: als neutrale partner - zonder commerciële belangen - garanderen wij een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuwsgierig naar onze referenties binnen uw sector? Bent u vertegenwoordiger van een ziekenhuis en bent u nog niet verbonden met het Belnet-netwerk?

Copyright © 2024 Belnet.