Plus

viaBel.net

Lange links verkorten via onze tool

U wenst lange of moeilijk te onthouden URL’s in te korten? Dan is viaBel.net de tool om uw lange URL’s te verkorten, op te slaan en te verspreiden. Bovendien zijn er andere opties beschikbaar, zoals een overzicht van de reeds verkorte URL’s, de aanmaak van statistieken en de verwijdering van opgeslagen URL’s. Dankzij deze opties kunt u eenvoudig uw verkorte URL’s beheren. ViaBel.net is toegankelijk via de Belnet R&E Federation en is dus enkel beschikbaar voor universiteiten, hogescholen en onderzoekscentra.

Uw voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
    Dankzij de eenvoudige tool kunt u verkorte URL’s gebruiken die uw communicatie vergemakkelijken.
  • Betrouwbaar netwerk
    In vergelijking met andere tools, garandeert viaBel.net u dat u zonder zorgen uw links kunt verkorten en kunt opslaan. Elk verzoek verloopt over het Belnet-netwerk en alle data blijven beschikbaar binnen het Belnet-netwerk.
  • Veiligheid
    Op de site van viaBel.net vindt u een sectie ‘technical tips’, waarin u ontdekt hoe u de veiligheid van uw verkorte links kunt verhogen.

 

U ontdekt alle opties op de site van viaBelnet.net.

U bent nog geen lid van de Belnet R&E Federation? Schrijf u nu in!

De toegang tot de dienst verloopt via de Belnet R&E Federation. U hebt vragen over de Belnet R&E Federation of u wenst zich in te schrijven? Contacteer dan ons Customer Relations Team via mail of telefonisch op het nummer 02 790 33 00.