Plus

Multipoint

Interconnectiviteit op maat

Dankzij Multipoint ontvangen organisaties aangesloten op het Belnet-netwerk een interconnectiviteitsoplossing aangepast aan hun noden. Aangesloten organisaties krijgen de kans om verschillende sites met elkaar te verbinden. Daarnaast kan een aangesloten instelling ook de geografische verspreide sites binnen de organisatie zelf met elkaar verbinden.

Afhankelijk van de vereiste bandbreedte, de benodigde kwaliteitsgaranties en het (de) toegangscircuit(s) beschikt Belnet over verschillende technologieën om een verbinding te implementeren die volledig is afgestemd op uw noden. Samen met u bekijken we wat de beste oplossing is voor uw organisatie.

Voordelen

Aan de Multipoint-dienst zijn meerdere voordelen verbonden:

 • Hoge beschikbaarheid
  Belnet voorziet een optimale beschikbaarheid van de dienst door de verbinding redundant te implementeren over het Belnet-netwerk.
 • Interconnectie
  Onderling verbinden van lokale, geografisch verspreide sites.
 • Kostenbesparend
  U kunt verschillende sites met elkaar verbinden tegen een lage kost. Het interconnecteren gebeurt daarenboven over het Belnet-netwerk en is dus onafhankelijk van het internet. U hoeft ook niet langer te investeren in dure ‘dedicated’ huurlijnen, aangeboden door andere telecommunicatieoperatoren.
 • Hoge capaciteit
  De Multipoint-dienst kan probleemloos gigantische datastromen vervoeren gaande van 100 Mbit/s tot 10 Gbit/s.
 • Volledig bescherming tot 10 Gbit/s
  De Multipoint verbinding is beschermd tot 10 Gbit/s en fungeert als een virtuele private lijn of als een virtueel privaat netwerk (VPN) over het Belnet-netwerk.
   

Extra diensten

 • Media Transport Service
  De dienst garandeert een geprioriteerde bandbreedte van 10 Mbit/s voor mediatrafiek.
 • International connectivity (enkel voor onderzoeks- en onderwijsorganisaties)
  De dienst laat uw organisatie toe om zich te verbinden met een internationale organisatie via het Belnet-netwerk en andere internationale onderzoeksnetwerken.

Aan de slag

Afhankelijk van de gevraagde technische specificaties zal Belnet de meest ideale oplossing voorstellen.

Voor meer informatie over de dienst kunt u het Customer Relations Team contacteren via mail of 02 790 33 00.