Plus

Filesender

Snel en eenvoudig zeer grote bestanden versturen

Zoekt u een snelle, beveiligde webtoepassing zonder extra kosten om zeer grote bestanden, zoals video, 3D-afbeeldingen of zelfs een indrukwekkende hoeveelheid beeldmateriaal in een mum van tijd te versturen?

En is uw organisatie actief op het gebied van onderzoek en onderwijs? Dan is Filesender precies wat u zoekt. Het is een eenvoudige, snelle en beveiligde toepassing die het mogelijk maakt om zeer grote bestanden tot 200 GB te versturen.

Filesender is beschikbaar via een nieuw, ergonomischer platform dat kan gebruikt worden door de leden van de Belnet R&E Federation. De dienst werd opgezet om tegemoet te komen aan de verwachtingen van hogescholen, onderzoekscentra en universiteiten.
 

Uw voordelen:

 • Groot volume:
  Filesender is een toepassing zonder extra kosten waarmee u bestanden van 200 GB kunt versturen. 
 • Geen extra kosten:
  Als uw organisatie lid is van de Belnet F&R Federation, kunt u over Filesender beschikken zonder extra kosten te betalen.
 • Geen beperking op het aantal ontvangers:
  Bij andere toepassingen (zoals WeTransfer, waarbij maar 19 ontvangers tegelijk mogelijk zijn) moet u meermaals dezelfde bestanden sturen. Met Filesender is er geen beperking op het aantal ontvangers.
 • Beveiligd en betrouwbaar:
  de verstuurde bestanden worden niet gearchiveerd en passeren maar tijdelijk door de infrastructuur van het Belnet-netwerk. Deze bestanden worden 60 dagen bewaard in een van onze datacenters en niet gehost op buitenlandse servers.
 • Overdraagbaarheid
  U kunt personen van wie de organisatie geen lid is van de R&E Federation van Belnet uitnodigen om Filesender te gebruiken. U hoeft alleen een voucher te versturen waarmee de begunstigde de toepassing gedurende een bepaalde periode kan gebruiken. 
 • Snel en doeltreffend
  U hoeft alleen maar met uw unieke login in te loggen op de interface en uw organisatie te vermelden. Zodra u zich geïdentificeerd hebt, hoeft u enkel nog uw bestand te selecteren en het in enkele klikken te versturen.

 

U bent nog geen lid van de Belnet R&E Federation? Registreer nu!

Ook indien uw organisatie een overheidsdienst is, kunt u inlichtingen inwinnen bij onze Belnet Service Desk.

Neem contact op met onze Belnet Service Desk:
02 790 33 00