Plus

Domain Name Registration

Een gecentraliseerd en eenvoudig beheer van uw domeinnamen

Bij Belnet registreert u uw eigen domeinnamen online voor een voordelige prijs. Als agent van dns.be en EURid bieden wij u zowel ‘.be’ als ‘.eu’ extensies aan. U kunt bij ons opteren voor de volgende : ‘.net’, ‘.org’, ‘.info’, ‘.com’, ‘.nl’, ‘.fr’ en nog zoveel meer. Dit aanbod geldt enkel voor organisaties die aangesloten zijn op het Belnet-netwerk.

Verhoog de veiligheid van uw DNS systeem binnen de Domain Name Registration interface: activeer zelf DNSSEC

DNSSEC is een uitbreiding van DNS en helpt het internet beschermen tegen verschillende aanvallen (zoals DNS cache poisoning gebruikt voor phishing). DNSSEC verzekert de integriteit van domeinnaamgegevens. Momenteel is DNSSEC beschikbaar onder andere voor domeinnamen zoals ‘.org’, ‘.se’,… DNSSEC is eveneens beschikbaar voor het domeinnaam '.be'.

Uw voordelen

 • Veilig beheer
  U beheert uw domeinnamen met een interface. De veiligheid is gegarandeerd, want enkel een door u geautoriseerde contactpersoon krijgt toegang tot de tool. U kunt bovendien in de interface zelf DNSSEC activeren.
 • Gecentraliseerd beheer
  Uw organisatie registreert zelf haar domeinnamen, ze hoeft hiervoor geen beroep te doen op derden.
 • Eenvoudig beheer
  De interface zorgt met zijn nieuwe en diverse mogelijkheden voor een beter beheer. U kunt er snel en efficiënt uw domeinnamen en domain name servers registreren.
 • Een groot aanbod
  Dankzij Domain Name Registration kunt u uit een grote variëteit aan domeinnamen kiezen. In januari 2017 zullen wij deze lijst nog sterker uitbreiden.
 • Voordelige prijs
  De tarieven voor de registratie van domeinnamen zijn budgetvriendelijk.

Registreer uw domeinnamen

Dien een aanvraag in bij Belnet. 
Wij bezorgen u een overeenkomst die u ondertekend terugstuurt. Vervolgens kunt u van de dienst gebruikmaken.

Meer informatie over domeinnaamregistratie, over de tarieven en over de overeenkomst vindt u hier. Of ga dan naar onze portaal en ontdek er meer informatie over in het item ‘Support’: Domain Name Registration (u dient ingelogd te zijn).