Plus

Digital Certificates Service

Een divers aanbod aan certificaten voor een optimaal beheer

Een digitaal certificaat is een digitaal identiteitsbewijs waarmee u de eigenaar ervan als een betrouwbare bron kunt identificeren, of het nu om een organisatie, personeelslid, server of website gaat. Met de Digital Certificates Service bent u de enige beheerder van de certificaten van uw organisatie, dankzij een interface die u een grote flexibiliteit en een optimaal beheer biedt. Zo garandeert u veiligheid op maat voor het netwerk, de e-mails, de websites en de online applicaties van uw onderneming.
 

Een uitgebreid aanbod certificaten

Voor een uiterst voordelig jaarlijks forfait, kunt u gebruik maken van diverse categorieën en subcategorieën (onder andere EV (Extended Validation) certificaten bevinden zich in ons aanbod). Raadpleeg zeker onze volledige lijst met certificaten en onze productfiche. Ga dan naar onze Belnet portaal en ontdek onze lijst.
 

De belangrijkste categorieën certificaten

·  SSL Certificates:

worden gebruikt om gegevens op het netwerk te coderen en/of te versleutelen.

·  Grid Certificates:

worden gebruikt in het wetenschappelijke Grid-initiatief.

·  Client Certificates:

worden gebruikt om een gebruiker digitaal te identificeren met een authenticatieserver.

 

·  Code Signing Certificates:

bewijzen dat de originele software van een betrouwbare bron komt en niet is gewijzigd.

·  Document Signing Certificates:

worden gebruikt om documenten te ondertekenen in verschillende formaten (zoals Adobe PDF, Microsoft Office, OpenOffice, en LibreOffice).

 

Uw voordelen

 • Vertrouwen
  Belnet komt niet tussen in het beheer en de validering van uw certificaten. U bent de finale beheerder van uw certificaten, domeinen en accounts.
 • Betrouwbaarheid
  Dankzij de Digital Certificates Service zijn uw gebruikers er zeker van dat ze communiceren met een correct geauthenticeerde en dus betrouwbare bron.
 • Een grote keuze aan certificaten
  Voor een beheer op maat kunt u kiezen uit een groot aantal certificaten en subcategorieën. Bekijk zeker eens onze lijst met certificaten. Ga dan naar onze Belnet portaal en ontdek er meer informatie over in het item ‘Support’: Digital Certificates Lijst (u dient ingelogd te zijn).
 • Flexibiliteit
  Onze interface versterkt uw autonomie, uw verantwoordelijkheid en verzekert een grotere flexibiliteit.

Registreer vandaag nog uw digitale certificaten. Neem contact met ons op via mail of bel naar 02 790 33 00.