Plus

Belnet Leased Line

Connectiviteit zonder zorgen

Voor connectiviteit naar Belnet en internet hebt u een verbindingslijn nodig. Belnet kan voor uw organisatie op zoek gaan naar de meest optimale Belnet Leased Line naar een toegangspoort op het Belnet-netwerk. Bekijk hieronder alvast de verschillende voordelen voor uw organisatie:

Voordelen

 • Technische expertise
  Belnet heeft ervaring in de implementatie van complexe technische oplossingen (zoals redundante en veilige verbindingen) en in het kiezen van producten op basis van prijs en kwaliteit.
 • Efficiënte aanpak
  Belnet is uw enige contactpunt en neemt de verantwoordelijkheid op voor alle stappen waaronder facturatie, ondersteuning en onderhoud.
 • Kwaliteitsgarantie
  Dankzij een kwaliteitsvolle dienstverlening, een eenvoudige implementatie en een hoge beschikbaarheid is de Belnet Leased Line de ideale oplossing voor reeds bestaande en toekomstige diensten.
 • Kostenbesparend
  Indien u bij een telecomoperator naar keuze een huurlijn bestelt, moet u meerdere stappen ondernemen. Kiezen voor een Belnet Leased Line vermindert de te ondernemen stappen en verlaagt de kosten voor uw organisatie.

Vraag een Belnet Leased Line aan

Mail of bel 02 790 33 00. Onze medewerkers bespreken samen met u uw aanvraag.