Plus

Belnet Cloud Connect – MS AZURE

 

Uw rechtstreekse en private toegang tot Microsoft Azure

Met Belnet Cloud Connect (MS Azure) biedt Belnet onderzoeks- en onderwijsinstellingen en ook overheidsdiensten de mogelijkheid om verbinding te maken met MS Azure via een speciale, beveiligde en gepersonaliseerde verbinding.​
 
Wilt uw organisatie optimaal genieten van alle diensten die Microsoft Azure biedt? 
 

Belnet biedt snel toegang tot MS Azure zonder tussenweg langs het commerciële internet. 

 
Belnet Cloud Connect (MS Azure), voor een beter beveiligde verbinding met MS Azure
 

Met Belnet Cloud Connect beschikt u over een redundante private lijn voor verkeer tussen uw infrastructuur en MS Azure zonder tussenweg langs het commerciële internet en dus zonder de schommelende prestaties die we daar soms zien. Dankzij deze private verbinding is de vertrouwelijkheid van uw gegevens gewaarborgd tijdens de overdracht tussen uw LAN en MS Azure. 

Wist u dit?

Microsoft en GÉANT hebben een overeenkomst afgesloten waardoor de NREN's die met GÉANT verbonden zijn, ExpressRoute kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot MS Azure. Het is via die standaard dat Belnet Cloud Connect u ten volle laat genieten van Microsoft Azure. 

Bovendien garandeert de overeenkomst een voorkeurstarief voor de NREN's die met GÉANT verbonden zijn. Aarzel niet om onze prijzen te raadplegen: u vindt ze op onze productfiches op ons Belnet Portal.

Verschillende redenen om te kiezen voor Belnet Cloud Connect (MS Azure)

Goedkoper en performanterU hoeft niet te investeren in een extra verbinding als u al klant bent bij Belnet. U kunt kiezen voor een bandbreedte van 100 Mbit/s en 1 Gbit/s. 

Beveiligd en betrouwbaar: Belnet Cloud Connect (MS Azure) is standaard redundant. Met een gewaarborgde vertrouwelijkheid voor uw gegevens die niet via het commerciële internet worden doorgestuurd. 

Flexibiliteit en ondersteuning: Belnet is uw enige aanspreekpunt (SPOC) en biedt zijn expertise en advies om uw Belnet Cloud Connect zo goed mogelijk te helpen installeren.

Waarom kiezen voor ExpressRoute in plaats van IPsec?

Kan het interessant zijn om IPsec te gebruiken in plaats van ExpressRoute om verbinding te maken met MS Azure? Wees u ervan bewust dat het IPsec u zal verplichten om via het commerciële internet te gaan, met alle nadelen die dit met zich brengt op het gebied van kosten en vertrouwelijkheid. Bovendien heeft ExpressRoute minder prestatiebeperkingen en kunt u kiezen voor een bandbreedte tot 1 Gbit/s.
 

Als onderzoeks- of onderwijsinstelling of overheid kunt u de gegevensuitwisseling tussen uw LAN en MS Azure een boost geven dankzij Belnet Cloud Connect. 

Bezoek ons Belnet Portal voor meer technische details of neem contact met ons op als u vragen hebt over onze oplossing Belnet Cloud Connect – MS Azure.