Plus

Belnet Cloud Computing

Ga zelf aan de slag en externaliseer
 

Als researchbedrijf, onderwijsinstelling of overheid kunt u dankzij Belnet Cloud Computing uw capaciteit, infrastructuur, platformen of applicaties naar wens uitbreiden door middel van gepersonaliseerde, beveiligde outsourcing.

Creëer ruimte in functie van uw behoeften

Dankzij Belnet Cloud Computing huurt u ruimte in de datacentra van het Belnet netwerk. Vanaf dat moment kunt u zelf uw ruimte aanmaken en beheren met behulp van de gebruikersinterfaces die we voor u ter beschikking stellen.

Die ruimte kunt u gebruiken voor applicaties (websites, databanken, controle, middleware, uw eigen applicaties, ...) binnen uw organisatie, en dat voor gebruik op korte of lange termijn naargelang uw behoeften. Daarvoor bieden we u in onze datacentra van het netwerk van Belnet een infrastructuur op basis van OpenStack aan.

Combineer Belnet Cloud Computing met onze storage solution

Een cloudoplossing hoeft niet alles te zijn. Combineer Belnet Cloud Computing met onze Belnet Cloud Storage oplossing om een 'file sharing'-applicatie te gebruiken of om een grote hoeveelheid gegevens op de cloudservers op te slaan.

 servicedesk@belnet.be of telefonisch op het nummer: 02 790 33 00

Voordelen

Onkostenbeheer: het onderhoud en beheer van het IT-netwerk worden tot een minimum beperkt (typical outsourcing). U behoudt de controle over uw onkosten en betaalt alleen voor wat u verbruikt.
Fexibiliteit en vrijheid: dankzij de interface die we ter beschikking stellen, kunt u zich gemakkelijker aanpassen aan de evolutie van uw bedrijf en dus ook van uw IT-infrastuctuur.
Vertrouwen en betrouwbaarheid: via het stabiele, beveiligde en betrouwbare netwerk van Belnet krijgt u meteen toegang tot de cloudinfrastructuur. Uw virtuele ruimte blijft gescheiden van andere ruimtes en wordt beveiligd met een firewall die u zelf kunt configureren. Zo blijven uw gegevens steeds beschermd.
Snel en eenvoudig: dankzij onze API krijgt u via een eenvoudige gebruikersinterface toegang tot het systeem. Met behulp van het eenvoudige, doeltreffende bedieningspaneel kunt u uw ruimtes meteen gebruiken. Dankzij onze API krijgt u via uw eigen interface toegang tot het systeem.
Betaalbare prijzen: u betaalt alleen voor wat u verbruikt, en er worden geen bijkomende kosten aangerekend.

Omwille van al deze voordelen is Belnet Cloud Computing de meest ecologische oplossing.

Wilt u gebruikmaken van de talloze voordelen van Belnet Cloud Computing? Wilt u onze prijslijst raadplegen?

Customer Relations
servicedesk@belnet.be
02 790  33 00
my.belnet.be