Plus

Antispam Pro

Uw gecentraliseerde mailoplossing

Antispam Pro is een gecentraliseerde mailoplossing die minstens 98% van alle spam stopt. De oplossing analyseert en filtert eenvoudig en efficiënt het mailverkeer binnen uw organisatie. Daarnaast ontdekt en verwijdert de dienst ook mails met virussen.

In uw voordeel

 • Eenvoudig in gebruik
  Via een eenvoudige webinterface hebt u volledige controle over de domeinen en subdomeinen. Daarnaast krijgt u ook de controle over de verschillende beschikbare filters en acties. U kunt ook via de Belnet R&E Federation inloggen om uw account te beheren.
 • Aanpasbare mailfilter
  Binnen de interface kunt u zelf de eigenschappen van Antispam Pro bepalen. Zo kunt u bepalen welke mail u aanvaardt en welke niet.
 • Kostenbesparende oplossing
  U hebt minder apparatuur en middelen nodig om uw mailverkeer te controleren. Bovendien is er meer bandbreedte beschikbaar voor uw organisatie, waardoor er meer tijd vrij komt voor andere projecten.
 • Gedetailleerde rapportering
  U hebt binnen de webinterface toegang tot de gedetailleerde rapporten en statistieken van de mailfilter.
 • Support
  U kunt de klok rond onze Belnet Service Desk contacteren voor technische incidenten. Blokkerende incidenten worden onmiddellijk door hen behandeld. Andere incidenten en technische vragen worden dan tijdens de kantooruren behandeld. Daarnaast voorzien wij ook de nodige documenten zodat u de dienst eenvoudig kunt implementeren.

Filter uw mailverkeer

Stuur uw aanvraag via mail of bel ons op het nummer 02 790 33 00.

Technische informatie vindt u op onze interface (enkel toegankelijk voor Belnet-klanten).